Procesul divorțului lui Adele și a fostului său soț, Simon Konecki, a durat aproape doi ani, încheindu-se abia la începutul lunii martie curent. Astfel, am putea spune că interpreta este, în sfârșit, „liberă”, dar nu e chiar așa. Inima ei este acum ocupată.

Tabloidele britanice anunță că artista este implicată într-o nouă relație. Iubitul acesteia ar fi un prieten vechi, din copilărie cu care, Adele este gata chiar să întemeieze o nouă familie. Cei doi s-ar fi cuplat anul trecut, în carantină, preferând să păstreze relația în secret până se va pronunța divorțul. Chiar și după aceasta, ei nu s-au lăsat fotografiați împreună, probabil fiind de părerea că „fericirea iubește liniștea”.

Potrivit publicației Mirror, o sursă din anturajul vedetei a dezvăluit: „Idila lor a apărut de nicăieri, când Adele s-a întors la Londra anul trecut, în contextul restricțiilor impuse de carantină. Prietenia lor s-a transformat în ceva mai mult, după o petrecere la care au participat mai mulți prieteni. Atunci și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt. Relația lor avea deja un fundament, prietenia, iar de aici lucrurile au evoluat rapid și amândoi sunt fericiți”.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii, dar fanii sunt încântați că Adele este din nou fericită. Divorțul vedetei britanice de soțul său s-a produs pe cale amiabilă, chiar dacă foștii soți au avut de împărțit 140 de milioane de lire sterline.

Citește și: Minus 45 de kg în doar șase luni. Secretul slăbitului interpretei Adele, explicat de doctorul acesteia

Distribuie articolul: