După o escapadă făcută pe neprins de veste acasă, Dan Bălan nu s-a astâmpărat, ci a continuat să exploreze noi și noi aventuri. Astăzi, talentatul basarabean ne-a dat de înțeles că se află tocmai la sudul Italiei!

Acum o săptămână, vă anunțam despre revenirea-surpriză a lui Dan Bălan în Republica Moldova, chiar în noaptea de Crăciun pe stil nou. Interpretul i-a făcut o adevărată surpriză mamei cu poposirea sa acasă, fapt care a bucurat-o enorm pe Ludmila Bălan.

2

La început de 2016, Dan Bălan a ținut să ne comunice că a plecat din nou din Republica Moldova și că astăzi, se află tocmai în Sicilia, departe de gerul de acasă.

Sper că este legal să urci într-un arbore de pâine în Sicilia. A fost un antrenament destul de mare! Îți mulțumesc, Selby. Am decis, nu mai merg la sală în următoarele 2 zile!”, spune Dan, după întâmplarea pe care a trăit-o astăzi.

Transpirat la culme, cântărețul a reușit, totuși, să dea jos două fructe din arborele de pâine în care s-a cățărat. Fructul de pâine, de altfel, e nu doar mare cât o minge, ci și bogat în substanțe nutritive care întăresc în special sistemul osos.

Se pare că în Sicilia, Dan își petrece vacanța de iarnă. În următoarele săptămâni, interpretul nu și-a planificat niciun turneu.

 

1

Foto: Instagram

Distribuie articolul: