Pe artista și femeia de afaceri Cristy Rouge încă nu ați văzut-o zburând deasupra unui lac. Frații Spoială ne-o arată în această ipostază simbolică pentru a marca despărțirea eroinei din videoclip de iubit.

Așadar, piesa „Buzele” este una de dragoste. În videoclip, Cristy Rouge apare lângă un lac acoperit de nori.

capture-20170609-075342

Regizorii și editorii de imagine ne arată o priveliște de-a dreptul mistică, ceea ce completează perfect mesajul piesei. Cristy își ia rămas bun de la omul iubit.

Vezi și:  Interpretă, dar poate în primul rând femeie de afaceri! Cristy Rouge dezvăluie la „20+” secretele administrării a 3 afaceri concomitent (Video)

„Teoretic sunt bine, practic mă gândesc la tine și mă mint că va trece ușor, că voi scoate tot din mine. Veninul ce îți aparține, inima săraca știe, dar ce folos că toate sunt pe dos, nu îmi trece ..nu îmi convine” cântă Cristy versurile scrise de Irina Rimeș pentru ea. Muzica, la fel, este semnată de Irina.

După ce a compus piese pentru Antonia, Inna, Raluka și alte cântărețe din România, Irina Rimeș a scris „Buzele” pentru Cristy Rouge, încă acum un an. De menționat este că această piesă nu are nimic în comun cu realitatea. Cristy este fericită alături de iubitul eu. Într-un interviu pentru EA.md, Cristy a declarat că el o ajută să își încarce bateriile după multă muncă. Tot iubitul o susține atunci când artista are zile mai proaste.

Vedeți interviul integral despre afaceri și muzică aici:  Interpretă, dar poate în primul rând femeie de afaceri! Cristy Rouge dezvăluie la „20+” secretele administrării a 3 afaceri concomitent (Video)