După o nuntă de poveste, Daria Klyukina și Vladimir Chopov se relaxează în Maldive savurând momentele frumoase împreună, fiind însoțiți de peisaje care îți taie respirația! Câteva fragmente din luna de miere le-a postat chiar Daria pe contul ei de Instagram. 

La începutul lunii octombrie frumoasa Daria Klyukina, în vârstă de 25 de ani,  și-a unit destinul cu Vladimir Chopov, un om de afaceri în vârstă de 39 de ani. Aceștia au organizat o nuntă de vis tocmai în Italia, iar printre invitații de la eveniment au fost de nelipsit și vedetele showbizului rusesc.

Acum Daria și Vladimir sunt în Maldive, în luna lor de miere. Tinerii însurăței au închiriat o vilă luxoasă pentru perioada sejurului, iar câteva imagini de acolo au fost postate de Daria pe pagina ei de Instagram.

Dimineața celor doi începe cu un mic dejun sățios, iar apoi cuplul se îndreaptă să se scalde în apa caldă a oceanului și să facă băi de soare. Ieri, aceștia au decis să facă o excursie cu iahtul, având norocul să surprindă, în larg niște delfini. Încântată, modelul le-a împărtășit prietenenilor virtuali, experiența frumoasă.

„Atât de mult mă bucur să văd delfini!”, a spus Daria.

Chiar dacă tânăra încearcă să nu ascundă nimic de la urmăritorii ei de pe Instagram, unii nu se arată prea bucuroși pentru momentele pe care le trăiește modelul. Mulți dintre ei recunosc că o invidiază, iar alții îi adresează întrebări, la care Daria preferă să nu răspundă.

„Se poate așa o întrebare. Daria, de ce anume tu?”, este doar unul dintre comentariile pe care le lasă urmăritorii la postările modelului.

Probabil femeia ar trebui să-și asume faptul că dacă îți afișează viața pe rețelele sociale, atunci orice ar face, va genera discuții.

Sursa foto: Instagram