Contrar speculațiilor care au apărut în perioada în care a lipsit de pe micile ecrane, dar și  din vizorul camerelor de fotografiat, Angelina Jolie nu suferă de anorexie, iar relația sa cu Brad Pitt a rămas la fel de pasională. Diva de 40 de ani a acceptat, în premieră după o perioadă îndelungată, să se fotografieze pentru coperta unei reviste. Cum arată acum actrița hollywoodiană, dar și ce a dezvăluit în intreviul pentru publicația străină, aflați mai jos.

Angelina Jolie Pitt este protagonista din luna noiembrie a celebrei publicații „The Wall Street Journal Magazine”. Cu această ocazie, actrița a participat la o ședință foto alb-negru cu renumitul fotograf Peter Lindbergh, care a surprins, de-a lungul carierei, o mulțime de celebrități ca Milla Jovovich, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schiffer și altele. Această ședință foto a avut loc și în contextul lansării filmului „By the Sea”, în care Angelina Jolie s-a filmat alături de soțul ei, Brad Pitt.

Peter s-a gândit la un concept deosebit al ședinței foto: toate fotografiile au fost realizate în culori alb-negru, iar protagonista a fost îmbrăcată într-un body negru, pentru balerine, dar și într-un pulover negru, oversize. Stilul vedetei a fost conceput de către editorul de modă Anastasia Barbieri.

În interviul pentru celebra publicație, Angelina Jolie vorbește sincer despre sănătatea ei. Aceasta face referire la faptul că în 2013, și-a făcut o mastectomie dublă, iar în 2015 și-a făcut o operație de extirpare a ovarelor. „Vreau să vă asigur că copiii mei nu sunt niciodată îngrijorați pentru mine. Ei sunt mereu conștienți de faptul că sunt total bine”, a mărturisit Angelina.

 

Distribuie articolul: