După scurta vacanță pe care și-a făcut-o pentru a sărbători la Chișinău ziua de naștere a mezinului său, Jasmin nu s-a întors la Moscova, ci și-a luat zborul spre Italia. Vedeta filmează, începând de azi, videoclipul pentru noua sa piesă.

Cântăreața Jasmin și-a anunțat chiar recent lansarea unei noi piese. Aceasta va purta versuri în limba rusă și se va intitula „Ты мое, мое”. Și pentru ca lansarea să aibă loc în timpul apropiat, vedeta și-a luat ehipa și a zburat spre Italia, la filmări.

Jasmin a sărbătorit la Chișinău un an de la venirea pe lume a mezinului (FOTO)

Хорошие мои, уже совсем-совсем скоро состоится премьера нашей новой песни #ТыМоеМое! Песня получилась невероятно теплой и солнечной 🌞🌞🌞 Я сразу ее полюбила, с первых слов и с первых нот, надеюсь, полюбите и вы 😘 #ПевицаЖасмин #ВОжиданииПремьеры #Jasmin #singer #jasminshor #ТыМоёМоё #премьра #Сингл #ядоброеутро

A post shared by Жасмин / Jasmin (@jasmin) on

În aceste zile, vedeta se află în Sicilia, acolo unde se toarnă deja scenele din viitorul clip.

În imaginile distribuite de artistă pe Instagram stories, aceasta afișează un dress-code floral, sandale roșii și un machiaj romantic, alături de o coafură la care a muncit o echipă întreagă de stiliști.

Distribuie articolul: