Fiecare eveniment de familie este, pentru cântăreața rusă Jasmin, un motiv în plus de a reveni la Chișinău. Ieri, artista a aterizat din nou în Capitala Republicii Moldova și a făcut asta în contextul zilei de naștere a mezinului Miron.

Fiul mai mic al soților Sara și Ilan Shor a împlinit ieri un an de la venirea pe lume, iar cu această ocazie, a avut parte de o călătorie la Chișinău, pentru a-și revedea tatăl.

С днём рождения, мое ясное, маленькое солнышко!!!😍 Спасибо, что ты появился в нашей семье и сделал нашу жизнь ярче и счастливее!!! Расти здоровым, любознательным, смелым, умным и добрым! Ты наша радость, надежда и гордость!!!❤ Смелее делай свои первые шаги и познавай этот невероятно интересный и удивительный мир!!!!😘 #jasminshor #JasminSinger #birthday #Miron #happy #family #my #love #son #25апреля #2016

A post shared by Жасмин / Jasmin (@jasmin) on

Fotografiile împărtășite pe Instagram de către mama micului omagiat trădează faptul că Jasmin a organizat o adevărată petrecere în cinstea acestei ocazii, Miron sărbătorind și în compania bunicului, dar și a surorii. Casa artistei a fost invadată cu flori venite din partea prietenilor și apropiaților.

Imaginile au fost surprinse la reședința de la Chișinău a lui Ilan Shor, acolo unde primarul de Orhei continuă să se afle în arest la domiciliu.

Alte poze, realizate în trecut la reședința de la Chișinău a familiei Shor:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: