O femeie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de soţul ei la doar o zi după nuntă. Se pare că aceasta nu a avut parte de cel mai important lucru pentru ea, de respect.  

Femeia care a fost recent mireasă a vorbit în cadrul unui interviu despre ce s-a întâmplat, explicând că s-a căsătorit chiar înainte de Crăciun, dar acum speră să obţină cât mai repede decizia de divorţ sau de anulare a căsătoriei până la finalul lunii ianuarie. Motivul? Lipsa de respect a soţului ei.

A doua zi, imediat după nuntă, aceasta a anunţat că totul s-a terminat între ea și soțul său şi că povestea de dragoste a fost doar o iluzie atât timp cât nu există respect. Mai mulţi prieteni şi chiar membri de familie au rugat-o să-i ofere acestuia o a doua şansă şi să nu renunţe „de la primul obstacol”.

Nu mi-a păsat niciodată să mă căsătoresc, dar nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie în 2020, am decis să mergem mai departe şi să facem asta. Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost destul de rezonabilă în privința compromisurilor atunci când el își dorea ceva cu adevărat. Singura mea regulă, extrem de importantă, a fost să nu fiu murdărită de tort pe faţă în timpul nunții. El totuși, m-a prins de ceafă și mi-a băgat capul în tort. A fost planificat totul din moment ce tortul a fost adus, iar el avea o grămadă de prăjituri cumpărate ca rezervă pentru invitaţi”, a povestit mireasa.

În ciuda faptului că le-a explicat apropiaţilor că dragostea pe care o are faţă de soţul ei nu o poate face să se răzgândească, prietenii şi rudele au asigurat-o că face o mare greşeală divorţând atât de repede.

Jurnalista Jenée Desmond-Harris, care scrie rubrica Agony Aunt, a sfătuit-o pe femeie să continue cu divorțul, scriind: „Fă-ţi o analiză în minte şi vezi care sunt persoanele dragi care nu par să pună preţ pe fericirea ta”. Rubrica a devenit acum virală, sute de oameni fiind șocați de comportamentul soțului şi aplaudând curajul miresei de a pune punct de la primul semn negativ. 

„Ea a stabilit o limită clară, iar el a încălcat-o. Are dreptate, că nu se mai întoarce”.

Se pare că o singură mică greșeală, îți poate schimba radical planurile și viața! 

Tu cum crezi, este acesta un motiv pentru divorț sau mireasa exagerează? 

 

Distribuie articolul: