Ginia – cel mai nou nume din lumea muzicii de la noi. Are abia 19 ani, dar muzica ei se aude la toate posturile la radio. A ieșit din standartele muzicii de la noi și a cucerit prin vibe-ul nou și diferit pe care îl transmite. Iubește muzica de mică și chiar dacă era să renunțe la pasiunea ei din cauza unei profesoare severe, până la urmă și-a urmat visul. Am stat de vorbă „După Cortină” despre lansare pe piața muzicii de la noi și cum reușeste să rămână fidelă valorilor sale când celebritatea poate fi destul de tentantă. 

Proiectul Ginia și iubirea pentru muzică…

„Ginia este fața proiectului, dar în spate stă o echipă foarte frumoasă și anume „Spoiala Brothers”, care este compusă din niște persoane super talentate. Fără aportul lor nu era posibil acest proiect.

În familia mea toți cântă. Când ne adunam la evenimentele de familie tata cânta cu acordeonul eu mă urcam pe scaun și mă simțeam vedeta serii. Mama la fel cântă, are un glas foarte deosebit reușind să atingă note înalte. Pot spune că de la ea am moștenit talentul vocal. Fratele meu la fel cântă, deci suntem o familie plină de talente.”

Promovarea pe rețelele de sociale și valorile pe care le respectă…

„Știu că am anumite forme pe care aș putea să le arăt și să primesc foarte multe like-uri, dar nu este în concordanță cu principiile și valorile mele. Cunosc persoane care se grăbesc să se maturizeze postând ipostaze mai îndrăznețe, nu am nimic împotriva lor, atâta timp cât ele se simt confortabil și părinții sunt deacord să facă ce vor. Nu înțeleg oamenii care judecă și arată cu degetul.

Părinții mei au foarte mare încredere în mine, pentru asta îi respect și iubesc. Eu niciodată nu am călcat pe bec, mereu am fost responsabilă și asumată în toate deciziile pe care le-am făcut.”

Mai multe detalii află din interviul video de mai sus.

 

Distribuie articolul: