Interpreta Aura ne-a bucurat cu prezența sa „După Cortină”. Am regăsit-o zâmbitoare, plină de energie și sinceră. Am vorbit despre noua sa pasiune pentru astrologie, ce părere are despre muzica din trending și de ce Lori și Beti nu mai vor să apară la tv. 

Citește în continuate câteva declarații ale artistei, iar interviul integral îl poți urmări în caseta de mai sus sau pe canalul nostru de Youtube.

Astrologia un nou hobby..

„Noua mea pasiune este astrologia. În pandemie a apărut. Tot stând pe rețelele de socializare am descoperit mai multă informație. Dintotdeauna am fost interesată de acest domeniu. Acum am început să studiez totul mai detaliat, chiar fac o școală online de astrologie.

Noi suntem o matrice. Ziua în care te-ai născut este ca o înscenare pentru viața ta, dar asta nu înseamnă că nu o să poți schimba nimic. Cunoscând astrologia înțelegi foarte bine oamenii. Eu am început să îmi înțeleg mai bine fetițele și de ce eu am niște așteptări, iar ele sunt altfel. Horoscopul pe care îl auzim zilnic la televiziune este inventat. Pentru a afla detalii despre tine trebuie să îți faci harta natală.”

De ce Lori și Beti nu mai apar la TV….

„Ele acum nu mai vor să apară. Când eram în pandemie le-am dat un sfat să fie active pe pagina de Instagram: „Pe voi vă cunoaște toată lumea, numai începeți să faceți ceva și o să reușiți”. Dar ele nu vor categoric, nu le mai interesează. Faptul că de mici erau cu mine peste tot, cred că de asta nu le mai tentează să fie în fața camerelor de vederi.

Uneori chiar sunt deranjate când eu sunt recunoscută pe stradă și nu prea le place să meargă cu mine undeva.

Ele au făcut școala de muzică, cântă acasă, ambele au și voce frumoasă și chiar de câteva ori am încercat să le dau un imbold, dar ele mi-au spus: „mama, Nu”.

Urmărește interviul video și vezi la ce joculeț am supus artista. Să știți că s-a descurcat de minune.

Vezi și: „După Cortină” cu Gabi Marcu, despre cererea în căsătorie, relația cu fiica sa, Mira, și de ce ar ierta infidelitatea (Video)

Distribuie articolul: