Tocmai s-au logodit că deja au apărut zvonuri precum că Alex ar fi înșelat-o pe Jennifer cu fosta soție a unui coleg de breaslă. Uite că zilele trecute, jucătorul de baseball împreună cu deja logodnica s-au întors din vacanță, iar ochiul acestuia este „înfrumusețat” de o ditamai vânătaie.

Deși în presa de peste ocean s-a tot vehiculat că jucătorul ar fi înșelat-o pe artistă, cuplul și-a petrecut bine-mersi vacanța romantică în Bahamas. Anume acolo, Alex Rodriguez i-a făcut cererea de căsătorie superbei Jennifer Lopez dăruindu-i un inel cu un diamant enorm în valoare de 4.5 milioane de dolari, care i-a răspuns cu un DA ferm, astfel fericindu-l pe bărbat.

Vacanța lor a luat sfârșit și hulubașii s-au întors acasă. Paparazzi i-au așteptat pe aeroportul din Miami.

Toți au rămas surprinși să descopere răni și vânătăi atât pe ochiul lui Alex Rodriguez, cât și pe buza lui. Acest lucru a stârnit numeroase întrebări, dar și glume pe seama cuplului: „Jenny i-a făcut-o după ce a aflat despre altă femeie?”

Sportivul și logodnica lui păreau supărați, deși, cel mai probabil erau obosiți, mai ales că în pofida rumorilor din presă și mediul online, cei doi s-au bucurat de vacanță, făcând plajă și jucând golf.

Foto: Dailymail.co.uk

Vezi și: Alex Rodriguez e un romantic incurabil! Vezi cum a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez (Foto)