La câteva zile de când Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez, fanii au ocazia să vadă mai bine cât de romantic a fost întregul moment. Și da, chiar a fost superb, un moment ce te va topi. 

Cererea a avut loc la apusul soarelui, pe malul oceanului. Cei doi au publicat câteva fotografii pe Instagram în care fanii pot vedea reacția artistei când a primit inelul.

„3.19.19”, a scris Jennifer pe Instagram, postând mai multe imagini care surprind acel moment special. Același colaj de fotografii a fost postat și de Alex Rodriguez, cu hastag-ul #futuremrsrodriguez. (viitoarea Doamnă Rodriguez).

Fostul jucător de baseball a postat un mesaj emoționant și pe Instagram Stories.

„Nu sunt multe cuvinte pe care să le împart cu tine, numai sentimente. Recunoștintă. Încântare. Și pur și simplu… bucurie. Știm că avem de muncă pentru a continua să ne construim o familie și un viitor de care să fim mândri și nu o putem face fără voi toți. Suntem foarte recunoscători pentru toate mesajele voastre de iubire și felicitări”.

Chiar dacă unii fani se așteptau ca Alex să o ceară în căsătorie pe Lopez, potrivit unui apropiat al cuplului, cererea în căsătorie a fost o surpriză pentru mulți.

„Chiar dacă această călătorie în Bahamas a fost plănuită de câteva săptămâni bune, prietenii nu aveau idee că Alex va face pasul cel mare în acel weekend. Alex a ținut în secret toate detaliile privind achiziționarea inelului și cererea în căsătorie. Sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt chiar de la începutul relației și el a exprimat foarte clar că își dorește căsătorie, însă Jennifer nu se aștepta ca să se întâmple în această vacanță”.

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: