Reuninea între Brad Pitt și Jennifer Aniston, pe care atât de mulți au așteptat-o e sortită să se întâmple! Cei drept, doar pe platoul de filmare. Foștii soți, după ce nu s-au mai filmat împreună din 2001, urmează din nou să-și bucure publicul. 

Potrivit presei occidentale, la data de 21 august, pe canalele CORE de TikTok și Facebook va avea loc evoluția live a celor doi cu interpretarea scenariului pentru comedia „Fast Times At Ridgemont High”.

În cadrul proiectului vor apărea și astfel de actori precum Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Sean Penn cărora la fel le-au fost distribuite roluri principale pentru acest film.

Ultima oară Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost surprinși împreună pe platoul de filmare în 2001, pe când Pitt a jucat într-un episod al serialului „Friends”. În acea perioadă, Jennifer și Brad erau căsătoriți (s-au căsătorit în 2000 și au divorțat în 2005).

Chiar dacă divorțul nu a fost unul dintre cele mai ușoare, Jennifer a reușit totuși să-l ierte și să rămână în relații de prietenie cu Brad. Fanii cuplului continuă să spere că cei doi vor fi din nou împreună, dar până una alta nu ne rămâne decât să ne bucurăm de apariția lor într-un proiect comun.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: