Experiența vieții, pentru Nastya Kamenskykh, a fost cu siguranță decizia de a-și schimba modul de viață, în favoarea unei greutăți normale. Prin ședințe de sport dictate de un antrenor, dar și o alimentație plină de restricții, artista a reușit să să dea jos kilograme bune. Mai nou, a decis să lanseze și o colecție de haine în cinstea acestui fapt.

Cântăreața și-a făcut marele anunț vineri, după revenirea din călătoria de o săptămână la Barcelona. Artista, deja și vloggeriță cu „acte-n regulă” a difuzat pe Instagram un clip video în care eroină e ea, femeia pentru care sportul a devenit un obicei firesc și cotidian.

Nastya Kamenskikh oferă un scurt ghid de vacanță la Barcelona! Ce sfaturi lasă artista (VIDEO)

„Am o zi importantă, o să vă zic istoria mea, o istorie despre care anterior nu auzise nimeni, dar acum i-a venit rândul. În ultimii doi ani, m-am schimbat enorm. Și asta s-a întâmplat grație sportului. Lansez colecția limitată de haine sport cu label-ul NKsport pentru toate femeile care își doresc devină versiuni mai bune ale lor. Dacă am reușit eu, o să reușiți și voi!”, spune vedeta.

Сегодня для меня очень важный день! Я вам расскажу мою историю… Историю, которую раньше не слышал никто. Но теперь время настало😌 За последние два года я очень изменилась. Это произошло благодаря спорту😍 И сегодня я запускаю лимитированную коллекцию спортивной одежды NKsport! Для всех девушек, которые хотят стать лучше! Для таких же, как и я. Если я смогла – вы тоже сможете! Переходите по ссылке в профиле на сайт NKsport. Коллекция будет представлена эксклюзивно на @modnakasta #настякаменских #nkblog #nksport

A post shared by Настя Каменских (@nkblog) on

Modelele ținutelor din noua colecție urmează să fie făcute publice la 20 aprilie.

Vezi și:

Dieta care a slăbit-o pe Nastya Kamenskykh cu tocmai 3 mărimi

Cine e antrenorul care a motivat-o pe Nastya Kamenskikh să-și sculpteze un corp de milioane

Diminețile Nastyei Kamenskykh încep foarte devreme! Artista aleargă prin parcuri și se simte minunat

Nastya Kamenskykh își afișează silueta de amazoană într-o vacanță exotică (FOTO) 

Foto: Instagram, bolshoyvopros.ru, modnakasta.ua

Distribuie articolul: