Potrivit artistului, starea emoțională negativă, care l-a copleșit, se datorează autoizolării și situației create de coronavirus. Acum artistul încearcă să revină în propriile forțe. 

Sursă: woman.ru

În urmă cu aproximativ două săptămâni a devenit cunoscut faptul că Timati părăsește brand-ul Black Star, pe care l-a creat împreună cu prietenii săi. Atunci, artistul a spus că pleacă pentru că voia să se dezvolte în alte direcții. Doar că, nu a specificat care anume direcții.  Acum s-a dovedit că problema era total diferită.

Sursă: woman.ru

Muzicianul a recunoscut că de aproximativ șase luni se află într-o stare emoțională dificilă. Acest lucru se datorează pandemiei, dar nu numai.

„Ultimele cinci luni au fost o mare provocare. Tocmai atunci când ajungeți la un punct mort, începeți să vă bazați din nou pe instinctele primare. Un sentiment uitat de foame. Sunt extrem de fericit cu tot ceea ce se întâmplă acum în viața mea și sunt recunoscător pandemiei pentru oportunitatea de a obține brusc atât de mult timp pentru o analiză aprofundată a ceea ce se întâmplă. La urma urmei, este imposibil să fii adecvat în raport cu lumea înconjurătoare, stând ani de zile într-o „baltă caldă”, privind totul prin prisma limitelor sale. Mai puțin somn, mai multă muncă – începe un sezon foarte interesant”, a scris rapperul pe Instagram.

Acum, fanii lui Timati se întreabă ce fel de proiecte acesta va implementa. Apropo, în toamnă, a promis că va lansa un nou album.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: