Actrița și-a lăsat mască fanii. Hillary Duff a recunoscut că după ce a născut și-a făcut un smoothie din propria placentă și cordon ombilical.

Hillary Duff a a devenit mămică pentru a doua oară pe 29 octombrie, dând naștere unei fetițe pe nume Violet. Aceasta a făcut o declarație halucinantă: la 10 zile după ce a născut Hillary a apărut într-o emisiune televizată și a recunoscut că și-a făcut un smoothie din propria placentă și cordon ombilical.

„A fost cel mai încântător smoothie pe care l-am băut vreodată. Nu am băut un smoothie atât de bun de când aveam zece ani. A fost plin de calorii, cu fructe și suc, și totul a fost delicios”, a spus aceasta.

Ea a explicat că, ulterior, teoriile care pretind că acest lucru previne depresiile post-partum și oprește sângerarea după naștere au fost de ajuns pentru a o convinge să încerce. Acest obicei, considerat de mulți barbar și grețos, este unul foarte practicat în Japonia, unde nenumărate femei consumă placenta și cordonul ombilical al bebelușilor imediat după naștere. Există chiar și o firmă japoneză care distribuie o băutură din placentă – Placenta 10000!

Ce crezi despre această practică?

Sursa: Viva.ro

Distribuie articolul: