După ce și-a lansat ultimul hit cu videoclip „Funny Love”, Dan Bălan a decis să-și organizeze tot mai multe escapade artistice pe continentul european. Nu s-a întors peste ocean, acolo unde a muncit cel mai mult în ultimele luni, ci a decis să evolueze mai aproape de casă.

Prima escapadă pe care a făcut-o după lansarea ultimului său hit a fost în Franța. Artistul basarabean a fost invitat în capitala franceză pentru a oferi un interviu în emisie directă la Virgin Radio France.

Virgin Radio France… In 20 min I am going live…good morning Paris!

Фото опубликовано Watch the video for new single (@danbalan_official)

Dan nici măcar nu se aștepta că va fi luat cu asalt, după încheierea interviului. „Mulțumesc, Virgin Radio France! Atmosfera a fost nebună”, a recunoscut artistul.

Thank you Virgin Radio! The vibe was crazy! Фото опубликовано Watch the video for new single (@danbalan_official)

La o săptămână distanță, Dan se afla deja în Grecia. Această țară l-a cucerit pe artist prin splendoarea peisajelor și a clădirilor vechi.

Modern Greek Art Фото опубликовано Watch the video for new single (@danbalan_official)

Ieri, Dan Bălan a evoluat cu un concert tocmai în orașul israelian Haifa. Artistul basarabean nu putea trece cu vederea meniul local și s-a delectat cu Hummus – specialitate preparată din năut.

Hummuuuuuus! Hello Haifa!

Фото опубликовано Watch the video for new single (@danbalan_official)

Potrivit website-ului oficial al interpretului, următorul turneu al lui Dan Bălan va avea loc la Kiev, tocmai pe 12 decembrie.

cats

Foto: Instagram, serviciul de presă

Distribuie articolul: