Fosta mare campioană, retrasă din tenis în urmă cu mai bine de 2 ani, și-a anunțat, printr-un mesaj postat pe 9 martie, sprijinul pentru victimele războiului din Ucraina. De atunci, Masha nu a mai postat nimic pe contul de Instagram.

Azi, pe 18 aprilie 2022, cu o zi înainte de a împlini 35 de ani, Maria Sharapova a postat o poză din vacanță, cu mesajul “Paște. Și o escapadă înainte de ziua de naștere“. Postarea rusoaicei a adunat zeci de mii de like-uri și comentarii.

Masha locuiește în SUA de la vârsta de 7 ani, dar nu vrea să renunțe la cetățenia rusă.

Maria Sharapova a donat bani pentru victimele războiului din Ucraina: ”Mă rog pentru pace

La o săptămână după ce a oferit o reacție cu privire la războiul din Ucraina, rusoaica Maria Sharapova (34 de ani) a luat și prima măsură concretă pentru a sprijini victimele operațiunii militare comandate de Vladimir Putin.

Cu fiecare zi ce trece, am inima din ce în ce mai frântă și sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina.

Am donat pentru fondul creat de Save the Children (n.r.- Salvați Copiii), o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați”, a scris Sharapova pe contul său de Instagram.

Dacă înainte de a trimite mesajul în care a îndemnat la pace a fost criticată dur pe rețelele sociale pentru lipsa de atitudine, după ce a anunțat că sprijină financiar victimele războiului din Ucraina, reacțiile au fost pozitive. ”Respect”, ”Ești uimitoare, Maria” sau ”Dumnezeu să te binecuvânteze”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritorilor MaShei.

Maria Sharapova, 5 titluri de Grand Slam

Maria Sharapova a spus adio tenisului la începutul anului 2020, din cauza multiplelor accidentări. Fostul lider mondial are în palmares 5 titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Sursa: digisport.ro

Distribuie articolul: