În ziua lansării noului album, ”Confesiune”, Smiley a avut parte de o surpriză de proporții din partea colegilor de breaslă și a artiștilor din echipa HaHaHa Production.


„O zi cu totul si cu totul magică”. Așa își începe Smiley confesiunea când vorbește despre ziua lansării noului album, „Confesiune”. El a fost sărbatorit o zi întreagă cu un serial de momente magice dedicate pieselor de pe album, pregătite atent de echipa HaHaHa Production, și cu o super petrecere surpriză. Așa a început ziua de 18 decembrie pentru artistul român.

Emoționat până la lacrimi, Smiley a avut parte și de un moment artistic neașteptat: a asistat la un concert cu piesele lui cântate de artiștii HaHaHa Production, lucru pe care a mărturisit că și l-a dorit dintotdeauna. Feli a interpretat cu multă emoție piesa „Flori de plastic”, apoi în duet cu Guess Who a cântat „Ce mă fac cu tine de azi?”, Sore a cântat „Insomnii”, Ana Munteanu, câștigătoarea acestui sezon de Vocea Romaniei, împreună cu Liviu Teodorescu au cântat „De unde vii la ora asta?”, Amir, semifinalist în echipa Smiley la Vocea României, a dat tonul la „Vals”, Jo a ales piesa „Indragostit (deși n-am vrut)”, iar „Să-mi fie vară” a fost intonat de toți artistii HaHaHa Production.

Albumul Confesiune, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese „Confesiune” este lansat de HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music.

Foto: okmagazine.ro