Sfârșitul lunii octombrie a coincis, pentru Stela Popa, cu încheierea jobului de prezentatoare a principalului buletin de știri din cadrul unui post TV din țară. După 7 ani de experiență la Chișinău, jurnalista apare pe sticlă în România, acolo unde e stabilit soțul său, sociologul și politologul român Dan Dungaciu.

14915406_1187070938025320_5881488269246268225_nDin 29 octombrie, Stela Popa a reapărut pe micile ecrane, însă deja peste Prut. Jurnalista a devenit parte a echipei TVR 2, acolo unde își va continua vocația de prezentatoare a buletinelor de știri și anume a celor din weekend.

Devenind parte a acestei „familii”, Stela devine și prima basarabeancă ajunsă prezentatoare TVR:

„Sunt onorată sa fiu confundată cu Stela Popescu”, spune frumoasa jurnalistă, despre noul său loc de muncă.

Noutatea a fost confirmată și de către Claudiu Lucaci, șeful știrilor de la TVR, care a comunicat următorul mesaj: „Bun venit, Stela Popa! Începând de azi (29.10.2016), avem în echipa ȘtirileTVR prima prezentatoare din Basarabia. La Telejurnalul de weekend, pe TVR2.”

Amintim că Stela Popa și Dan Dungaciu educă împreună un băiețel de 2 ani și jumătate, pe nume Dan-Andrei.

„Ne împăcăm foarte bine, e frumos, iar separarea noastră peste Prut uneori face bine relației. Noi nu ne vedem o zi-două, nu mai mult. Chiar nu este un impediment asta. Suntem o familie fericită. Contează încrederea reciprocă, susținerea reciprocă și, pe lângă asta, trebuie să mai fie și o doză de inteligență, asta însemnând acel gram de deșteptăciune necesară în căsnicie; înseamnă să știi până unde să mergi și unde trebuie să cedezi. Mi-a zis cineva că până la 3 ani, dragostea merge ca rotițele de la ceas, dinte pe dinte, după care, merge de la sine roata. Pentru mine încă mai sunt fluturașii aceia în stomac și sunt fericită că-i mai simt. Cred că mai mare fericire nu mai există”, spunea Stela, în cadrul unei ediții din 2015 a emisiunii Veranda.

Stela Popa, la 3 ani de la căsătorie: „Încă mai simt fluturașii aceia în stomac!”

În curând, jurnalista va lansa o nouă carte pentru copii.

Felicitări cu ocazia noului început și reușite mari, Stela!

Foto: Arhiva Personală, Stirile TVR

Distribuie articolul: