Luptătorul irlandez Conor McGregor și Dee Devlin sunt în topul celor mai îndrăgite cupluri din lumea sportului. De-a lungul anilor, cei doi au trecut prin multe greutăți, începând de la lipsuri materiale severe, încă la începutul carierei acestuia și până la infidelitatea sportivului. Cuplul, totuși, a găsit forțe să-și rezolve problemele, să ierte și să meargă mai departe. În această duminică, pe 9 august, bărbatul și-a cerut partenera de soție. 

Pentru Dee Devlin, ziua de naștere din acest an a fost una cu totul specială. Cel, alături de care pășește în ultimii 12 ani, pe care îl susține și căruia i-a dăruit 2 copii, a cerut-o de soție, iar răspunsul ei a fost „DA”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pe

Conor McGregor a făcut anunțul pe rețelele sociale, dezvăluind că s-a logodit cu mama copiilor săi. Acesta a publicat o fotografie, în care el și Dee apar îmbrățișați, chipurile lor fiind luminate de zâmbete de fericire, iar pe inelarul femeii strălucește un inel de logodnă imens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pe

„Ce zi de naștere, viitoarea mea soție!”, a semnat sportivul fotografia. Internauții s-au întrecut în felicitări și urări de bine la adresa cuplului.

Citește și: „Ea era lângă mine atunci, când eram un nimeni”. Povestea de dragoste dintre Conor McGregor și iubita lui impresionează o lume întreagă!

„În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică”

Conor McGregor și Dee Devlin formează un cuplu de mai bine de 12 ani. Cei doi au o familie frumoasă, iar despre dragostea lor vorbește o lume întreagă. Luptătorul își declară iubirea și recunoștința pe care i-o poartă, de fiecare dată când are ocazia.

Vezi și: Un luptător moldovean, antrenorul lui Conor McGregor

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Susține-ne și pe Patreon