Destul de rar poți auzi două voci feminine se pot îmbină atât de reușit. Vorbim despre duete, fiind rare dacă ne referim la interpretele de la noi. Anișoara Puică și ILEN au prins la curaj și au dat unei colinde tradiționale o notă clasică. Iată ce le-a reușit:

„Anișoara Puică a venit cu ideea de a face un duet. Și pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, fiecare din noi își dorește să ajungă în fiecare casă, aducând lumină, pace și liniște sufletească. O facem prin intermediul colindelor, urărilor și mesajelor de felicitare. Această colindă ni s-a părut cea mai potrivită pentru astfel de ocazie. A fost o colaborare minunată, lăsându-mi impresii frumoase”, ne-a declarat Ilen.

Cele două interprete au optat pentru stilul clasic, deși e vorba despre o colindă tradițională. Orchestrația a fost semnată de Vladimir Croitoru, iar publicul a apreciat-o și a primit piesa foarte cald.

„Această colindă pentru mine semnifică un simbol al speranței. Să dăruim celor din jur susținere, bucurie, încredere, dragoste, înțelegere, îmbrățișări, gânduri și fapte bune. Acesta este cadoul neprețuit pe care îl așteaptă fiecare din noi de sărbători”, a mai spus ILEN pentru EA.md.

Distribuie articolul: