Ducii de Sussesx au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară pe 14 februarie, când toată lumea sărbătorește iubirea. Numai că această zi este specială şi din alt punct de vedere pentru cuplu şi are o legătură cu regretata mamă a Prinţului Harry.

În urmă cu 37 de ani, tot în ziua de Sfântul Valentin, şi anume pe 14 februarie 1984, pe atunci soţia Prinţului Charles era subiectul principal în ziare, cu anunţul că este din nou însărcinată.

Cum în acea perioadă nu exista presă instant, online, Diana a comunicat cu o zi înainte vestea sarcinii ei, şi anume pe 13 februarie, astfel încât să dea şansa ziarelor din întreaga lume să publice ştirea a doua zi, pe primele pagini. În ziarul britanic Daily Mail, de exemplu, ştirea apărea cu titlul „Secretul din spatele acelui zâmbet: un bebeluş”, însoţită de o poză cu Prinţesa Diana în vârstă de doar 22 de ani, mai strălucitoare ca oricând, de la un eveniment recent.

Duminică, Meghan, de 39 de ani, şi Harry, de 36, au dat vestea că aşteaptă al doilea lor copil, făcând publică şi o fotografie spectaculoasă, alb-negru, cu ei doi în curtea reşedinţei lor din Los Angeles, întinşi pe iarbă şi lăsând la vedere o sarcină avansată a ducesei.

Ducii de Sussex mai au un copil, un băieţel, Archie, care va împlini doi ani în luna mai. Vestea cea bună vine într-un moment cât se poate de potrivit, după ce Meghan şi Harry au trecut, vara trecută, prin trauma pierderii unei sarcini, lucru despre care americanca s-a confesat în presă în luna noiembrie.

Sursa: Okmagazine.ro

Citește și: Cum a reacționat Regina Elisabeta a II-a la vestea adusă de prințul Harry și Meghan Markle

Distribuie articolul: