Orheiul Vechi este practic una dintre cele mai populare destinații în rândul locuitorilor zonei centrale a țării noastre. Este o destinație turistică ce îmbină mai multe facilități, începând cu posibilitatea de a petrece timpul frumos alături de cei dragi și finalizând cu faptul că este o zonă istorică, unde sunt muzee cu o diversitate mare de exponate. De obicei, dacă ne pornim spre această destinație, nu mai atragem atenția că sunt locuri frumoase care, de asemenea, merită atenția noastră. Să le descoperim împreună!

Să începem cu începutul. Pentru a ajunge la destinație, trecem printr-o localitate, e vorba de satul Ivancea. Dacă o să fim mai atenți, atunci observăm că pe partea dreaptă se vede un lac destul de mare. Păi iată, am descoperit acolo o locație perfectă pentru un popas sau chiar un picnic.

Cu siguranță sunt mai multe locuri captivante, dar acesta e la îndemână pentru că nu trebuie să pleci departe de traseu, chiar ai putea lăsa mașina lângă acesta, iar până la destinație să mergi pe jos. Cu ce ne bucură? Pentru început cu atmosfera liniștită, de vară, exact ca-n filme. O parte bună de umbră, unde poți să faci un picnic cu cei dragi și să admiri peisajul din jur, e cu adevărat frumos! Recomand să veniți în prima parte a zilei, pentru că spre seară se adună multe insecte și deranjează.

După un scurt popas, pornim mai departe la drum și mergem la Orheiul Vechi. Doar că! Înainte să ajungeți, trebuie neapărat să treceți și să vedeți panorama acestei locații!

Tare frumos aici înainte de apus! Ați auzit de efectul „Golden Hour”? Despre el vorbesc. Natura prinde o culoare mai caldă și este totul atât de frumos! Cel mai mare plus pentru cei care vin cu automobilul propriu, locuri de parcare!

Un alt aspect la care trebuie neapărat de oprit, este lanul de grâu, iarăși este în satul Ivancea.

Iată că lanul de grâu este perfect pentru a întâlni apusul soarelui. Mai ales dacă, pur întâmplător, mai găsiți și floarea soarelului prin lan, nu ezitați să le faceți câteva fotografii!