Acum câteva zile actriţa apelase la compasiunea fanilor săi, să se roage pentru acest bebeluş. În cele din urmă, el s-a stins din viaţă.

Dramă uriaşă în familia lui Sharon Stone! Micuţul River William Stone, fiul fratelui său, Patrick, şi al soţiei acestuia, Tasha, a decedat cu zece zile înainte de a împlini un an.

Încă din weekend, actriţa Sharon Stone, care se afla la Veneţia pentru celebrul Festival de Film, implorase providenţa să-i ajute nepotul (care îi era şi fin) să-şi revină, după ce fusese găsit inert în pătuţ. Medicii au constatat că organele micuţului cedaseră şi era nevoie de un miracol, pentru a se face bine.

Fotografia cu bebeluşul de doar 11 luni, intubat şi conectat la aparate, a făcut înconjurul Internetului, şi un val de compasiune i-a cuprins pe fanii internauţi, care i-au trimis celebrei actriţe mii de mesaje de susţinere. Printre ei, au fost și celebrele Kate Hudson, şi Sharon Osbourne.

Din păcate, invocarea rugăciunii publice nu a ajutat, în acest caz, iar micuţul River s-a stins astăzi din viaţă.

În memoria lui, Sharon Stone a publicat un scurt filmuleţ, pe fundalul căruia se aude melodia „Tears in Heaven” a lui Eric Clapton – la rândul său, un părinte îndurerat, care şi-a pierdut copilul, şi căruia i-a dedicat acest sensibil cântec.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon Stone este mamă a trei copii: Roan (21), Laird (16) şi Quinn (15). Într-un interviu oferit revistei „Marie Claire”, a spus că a fi părinte singur presupune „multă muncă, timp şi ani întregi de efort”. „Nu mi-a fost uşor, dar mi-a adus iubirea îngerilor. Suntem o familie fericită şi norocoasă. Acesta e crezul pentru care luptăm”.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: