Viața Mihaelei Rădulescu nu este atât de roz cum pare la TV. Vedeta din România și-a dorit să devină mamă, visul ea a devenit realitate, dar din păcate nu toate sarcinile pe care le-a avut au ajuns la bun sfârșit. Jurnalista a pierdut 3 sarcini. 

În urmă cu ceva timp, Mihaela Răduleascu și-a adus aminte că la o vârstă fragedă a pierdut o sarcină. D-abia împlinise 18 ani și a aflat că este însărcinată. Din păcate, a pierdut copilul.

În 2018, după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu, Mihaela Rădulescu și-a reamintit drama prin care a trecut atunci când avea 18 ani. „Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus Mihaela Rădulescu,  potrivit „Star Matinal’. Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România.

Mai mult de atât, în aprilie 2008, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că a pierdut și a treia sarcină, lucru pe care l-a confirmat pentru revista „VIP”. Pe vremea aceea, ea își dorea nespus de mult un frățior sau o surioară pentru Ayan, dar nu a fost să fie. Pe atunci, se pare că ea nu se afla la o primă astfel de experiență. Ar fi fost al treilea eșec de acest gen și a doua sarcina în vitro pe care diva nu a putut să o ducă la bun sfârșit.

„Nu sunt genul care dramatizează astfel de situații, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că renunț la ideea de a mai avea copii. Acesta este singurul comentariu pe care îl fac”, declara vedeta pentru aceeași sursă acum 11 ani.

Vezi și: Revedere emoționantă dintre Mihaela Rădulescu și fostul ei iubit, Dani Oțil. „Îmi lipsesc mesajele tale” (Video)

Distribuie articolul: