Sezonul trei „You” a făcut ravagii printre spectatori, acum fiind în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix. Nu doar subiectul filmului a prezentat interes pentru spectatori, însăși actorii au fost foarte îndrăgiți de public.

După ce cuplul format în sezonul doi (Love și Joe) s-a mutat în Madre Linda, în încercarea de a începe o viață nouă, alături de băiețelul lor, Joe și Love se trezesc în mijlocul unei comunități foarte bine legate de familii bogate și fițoase. Cei doi „deranjează” liniștea și viața frumoasă a vecinilor, care devin ținta violențelor.

În acest sezon putem vedea mai multe personaje noi, printre care și Theo Engler, jucat de Dylan Arnold, care se îndrăgostește nebunește de Love.

Actorul joacă un adolescent cu o situație familială nu foarte fericită, însă își regăsește liniștea interioară alături de soția lui Joe.

Chimia dintre ei și scenele romantice fierbinți, nu au trecut neobservate de fani, care acum cred că cei doi formează un cuplu și în viața reală.

Lucru care, la fel, a șocat internauții a fost faptul că actorul care l-a jucat pe adolescent și se potrivește perfect cu acest rol, are de fapt, 27 de ani, pe când actrița Victoria Pedretti, are 26.