Zi de zi primăvara înaintează în drepturi și tot e mai însorit și frumos afară. De aici și apare pofta de ceva bunișor și dulce. Și pentru că, până la urmă, pentru fiecare dintre noi, cea mai frumoasă zi este, acea petrecută la o masă de sărbătoare cu un desert delicios de care ne bucurăm alături de cei dragi, e bine să ne facem aceste sărbători cât mai des.

„Împreună orice masă e o dulce sărbătoare” – se numește și noua campanie promoțională de la Dr. Oetker, care provoacă toate gospodinele din Moldova să descopere care sunt acele lucruri speciale care fac deosebită masa de sărbătoare și să gătească tot felul de bunătăți pentru cei dragi! 

Astfel, în perioada 15 martie – 31 mai 2022, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal  – 4000 lei sau chiar premiul cel mare – 50000 lei, pentru tine și familia ta. 

Sună tare bine, nu-i așa?
Cum participi în această campanie? Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături! 

Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători. 

Pentru a te inspira și mai mult, avem încă o veste frumoasă. Campaniei Dr. Oetker „Împreună orice masă e o dulce sărbătoare”, i s-au alăturat celebrele artiste și nu în ultimul rând gospodine, Lenuța Gheorghiță, Aura, Doina Danielean și Mariana Mihăilă. 

Lenuța Gheorghiță deja ne-a bucurat cu o rețetă originală de cornulețe cu vișină, preferate în familia sa. Vezi aici cum a gătit interpreta cornulețele.

Provocată de Dr. Oetker și Doina Danielean a gătit o tortă delicioasă pentru familia sa. Torta Cioburi de sticlă durează în a fi preparată, însă este foarte rapid consumată de întreaga familie.

Ce vor pregăti și restul vedetelor cu produsele Dr. Oetker, vom afla foarte curând! Urmărește noutățile din noua campanie, marcate cu hashtag-ul #dulcesarbatoare pentru a descoperi cum s-au descurcat vedetele gătind ceva foarte gustos pentru familiile lor!

Împreună orice masă e o dulce sărbătoare!