Am intrat în ultima lună de toamnă astfel, zilele devin din ce în ce mai scurte și tot mai reci. Brrrr… Totuși nu avem motive să ne lăsăm pradă asteniei de sezon, iar uo modalitate ușoară de a ne inviora, este să adoptăm ținute călduroase, în culorile toamnei, atât de trendy în 2019.

Dovleacul, florile și frunzele, drept inspirație pentru ținute în tendințele toamnei 2019.

Lilu demonstrează că, deși e frig, ne putem îmbrăca stilat și de ce nu, vesel, chiar și în haine care ne protejează de frig. Iată 6+1(bonus) exemple de ținute, pe care prezentatoarea le-a adoptat în ultima lună și ne-a cucerit definitiv prin culoare.

Primul look pe care vi-l prezentăm este compus din blugi deschiși la culoare cu talie înaltă, bluză neagră tip bărcuță, o geacă oranj scurtă, dar călduroasă, botine magenta în nuanță închisă și pălărie. Vesel și cald! Aici avem și dovleac și flori.

Iată o altă apariție, în care predomină culoarea biking-red, pe care o descoperim în frunze și în florile de toamnă. Lilu și-a accentuat ținuta simplă, compusă din blugi, pulover și geacă neagră, cu botine și fularul purtat peste umeri, asemeni unei cape. Iar florile… Oh florile!

Încă un pic de roșu, de această dată îl descoperim în imprimeul cu carouri de pe rochia-cămașă a vedetei. Apropos… Cizmele tip ciorap, lungi până peste genunghi, au revenit în tendințe. Sexy chic!

Urmează 3 ținute compuse din alb și oranj-cărămiziu, atât de vii și, chiar delicioase, precum budinca din dovleac cu frișcă!

Bonus – ținuta all black!

Negrul, purtat îndeosebi din cap până în picioare, revine în forță și câștigă tot mai mult teren!

Un singur „accesoriu” pe care îl descoperim în fiecare ținută adoptată de Lilu și care o prinde foarte bine, de altfel și pe fiecare dintre noi, este desigur zâmbetul!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Privé Fashion Events (Foto)