Dana Iuga și Alina Popa două tinere din Sibiu au pus pe roate un brand de pantofi. Jennifer Lopez a pus ochii pe creațiile patentate în Sibiu și acum o lumea întreaga va afla de brandul românesc. Cu siguranță acesta va fi un salt imens pentru românce.

Săptămâna aceasta Jennifer Lopez își promovează intens noul său film, astfel vedeta merge la o mulțime de evenimente și emisiuni și de fiecare dată jurnaliștii sunt cu ochii pe ea. Dintre toate aparițiile vedetei niște pantofi au furat toate privirile. Este vorba de niște creații patentate în România.

Despre creația româncelor s-au scris doar vorbe de laudă în Harper Bazar.

„Pantofii ei au furat spectacolul. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele”,  s-a menționat în Harpers Bazaar.

Cine sunt româncene din spatele brandului?

Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pantofii au fost dintotdeauna elementul care i-a plăcut cel mai mult. Tocmai de aceea a ales să se specializeze în acest domeniu și a făcut un doctorat. Vă vine sau nu să credeți, există așa ceva. Teza ei a fost „Evoluția pantofului cu toc de la Ecaterina de Medici la Christian Louboutin”. Și cum era și normal, a ales să își deschidă o afacere în acest domeniu. S-a asociat cu prietena ei, Alina Popa, care se ocupă de managementul firmei, scrie oradesibiu.ro

Româncele fac pantofi pentru a scoate în evidență sexualitatea femeilor: „Cu cât tocul e mai înalt, cu atât postura femeii care îl poartă e mai dreaptă. Asta înseamnă că sânii îi sunt împinși înafară, fundul stă mai ferm, deci per total femeia e mult, mult mai sexy. Asta ne dorim noi, să reamintim femeii că poate fi sexy, trebuie doar să își dorească asta”, spune Dana pentru oradesibiu.ro

Așa s-a născut și numele brandului- Hardot – adică punctul forte al femeii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teke (@i.am.teke)

„Mergem pe o singură culoare a a pantofului, negru, nude , roșu, la care e aplicată o pată ori prin design, ori prin culoare. Simplitatea e cel mai bun atu. Avem și sandale și pantofi cu toc de 7 și 10, iar în curând vom produce și pantofi cu platformă”, dezvăluie Dana.

Pantofii sibiencelor sunt fabricați cu materie primă din Italia, iar toate componente sunt din piele naturală, inclusiv talpa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hardot (@hardot_official)

Pantofii Hardot au cucerit și o mulțime de vedete din România precum Mădălina Ghenea, Elena Gheorghe, Catrinel Menghia, Raluca Bădulescu și multe altele.

Distribuie articolul: