O rochie, doi îngerași Victoria’s Secret? Modelele s-au îndrăgostit de aceeași rochie semnată Cult Gaia și chiar vedem dublu, pentru că ambele au ales aceeași nuanță de crem unt. Nu putem să nu remarcăm siluetele lor perfecte, aplaudând alegerea privind această rochie.

Cui îi stă mai bine: Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley?

Romee Strijd se remarcă printr-un stil uber cool, ținute degajate, cu o garderobă plină de jachete de piele sau din denim, pantaloni sport și cargo, piese de brand rafinate, rochii cu animal print sau cu print floral și din când în când, surprinzându-se cu câte o rochie demnă de o femme fatale. Aceasta ne demonstrează că o rochie multă este potrivită și pentru o gravidă.

Ținutele lui Rosie Huntington-Whiteley au o eleganță și un rafinament aparte, aceasta câștigându-și ușor titlul de style icon prin piesele propuse. Cu privire la vestimentație, aceasta are o linie clară, fină, clasică, dezvăluind mereu look-uri chic și stylish, cu un aer de feminitate atent studiat și jonglând cu piesele elegante, ducându-le într-o sferă mult mai modernă.

Ambele arată extraordinar în această ținută, demonstrând că orice piesă poate fi purtată oriunde, doar cu atitudinea potrivită. Tu cui crezi că îi stă mai bine: Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley?


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA