Nu este o noutate că se mai întâmplă ca unele vedete să aibă aceleași preferințe vestimentare. De această dată pentru același model de rochie au optat Hailey Bieber și Rosie Huntington. Hai să vedem cine o poartă mai bine: soția lui Justin Bieber sau soția lui Jason Statham?

Rochie de la „Cult Gaia” pare a fi adorată de fashioniste! Lui Rosie aceasta i-a venit perfect – îi accentuează silueta sublimă și i se potrivește ca stil. Vedeta a ales să completeze ținuta cu mai multe accesorii și a optat pentru niște bucle lejere și machiaj în nuanțe nude.

Hailey Bieber a îndrăgit mai mult versiunea aurie a acestei rochii. Spre deosebire de Rosie, soția lui Justin Biber a ales să poarte rochia cu părul prins la spate într-un coc și, la numărul accesoriilor Hailey o întrece pe Rosie! Aceasta a completat rochia cu cercei, mai multe pandantive, inele și un ceas.

Hai să vedem cui i se potrivește mai bine rochia de la „Cult Gaia”. Tu cum crezi, cine s-a descurcat mai bine, Rosie sau Hailey? Lasă-ne să știm în comentarii.

Sursa foto: Instagram