Elevii gimnaziului nr. 86 din sectorul Buiucani al capitalei nu pot susține examenele de finalizare a treptei gimnaziale din cauza lipsei de curent electric. În general, sectorul Buiucani a fost cel mai mult afectat de ploaie. Acolo s-au înregistrat și două cazuri de inundații ale subsolurilor grădinițelor  nr. 164 din str. N. Costin, 63/7 și grădinița nr. 183 din str. L. Deleanu 1/1. 

Potrivit Primăriei, la Gimnaziul nr. 86 s-a produs o pană de curent și a fost nevoie de intervenție promptă a specialiștilor pentru a nu fi afectat procesul instructiv-educativ în perioada examenelor, notează AGORA.md. Pe str. Alba Iulia 23, a fost inundat etajul tehnic al blocului locativ, apa ajungând parțial și în unele apartamente de pe adresa respectivă.

Pe strada Ion Creangă, aflată în reparație, materialele de construcție au fost duse de apă, îngreunând circulația transportului. Agentul economic responsabil de șantier a fost convocat pentru a curăța carosabilul și a aduce situația la normalitate.

Acumulări de apă în urma averselor au mai fost înregistrate pe Calea Ieșilor, la sensul giratoriu, pe Calea Ieșilor, intersecție cu str. G. Iablocikin, str. Cornului. Drept urmare a fost afectată temporar circulația transportului public. Totodată, pe adresa str. Cornului 11, în preajma râulețului Durlești, din cauza acumulărilor de apă au fost inundat subsolul blocului.

În sectorul Râșcani, pe str. Albișoara și str. Ioan Botezătorul, colț cu str. Albișoara, în preajma fabricii de mobilă „Viitorul” s-au produs acumulări de nămol, iar pe str. Al. Pușkin, acumulări de nisip.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice la Dispeceratul Central Municipal, tel. 0(22) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.