J Mendel se remarcă prin creațiile delicate, rochii vaporoase, pline de accente feminine. Rochiile făcute de acest brand sunt deseori alese pentru a fi purtate la evenimente elegante, gale sau chiar și pe covorul roșu. Lily Aldridge și Melania Trump au ales același model de rochie de la acest brand. Hai să analizăm și să vedem cui îi stă mai bine. 

Lily Aldridge are un stil modern, cu accente nouăzeciste, look-urile acestea fiind abordate de fotomodelele din noua generație pentru aerul cool pe care îl oferă, dar, în același timp, vintage. În 2017, aceasta apărea în Bejing pentru un eveniment de modă îmbrăcată într-o creație J Mendel, o rochie inspirație grecească, într-o nuanță de turcoaz, asortată cu diamante în aceeași culoare.

La un an diferență, Melania Trump alegea aceeași creație, însă într-o nuanță de galben stins pentru un eveniment datorat vizitei sale și a soțului său în Anglia. Prima Doamnă a demonstrat de multe ori că are bun gust, purtând piesele feminine cu o atitudine puternică. Aceasta a devenit un reper stilistic pentru multe femei ce adoră stilul elegant, iar alegerea rochiei în această nuanță nu ne miră, pentru că Melania este o fană a galbenului.

Atât Melania Trump, cât și Lily Aldridge poartă această ținută perfect, remarcându-se feminitatea lor aparte, scoasă în evidență de o rochie ce îmbrățișează un trend ce a revenit puternic, anume delicatețea privind outfit-urile. Tu ce părere ai? Cui îi stă mai bine?

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: