Zilele trecute, pe rețelele sociale a devenit viral un clip realizat la o nuntă din Kerala, India. Nu a fost nicidecum o nuntă obișnuită. Mirii - doi frați gemeni, le-au luat de soții pe două surori gemene. I-au cununat doi preoți, tot frați gemeni și asta nu e tot!

page

Frații gemeni Grooms Dilraj și Dilker le-au luat de soții pe surorile gemene Reema și Reena. Și-au căutat timp de 5 ani soțiile perfecte, iar unica lor condiție a fost ca și logodnicele să fie surori gemene.

Ceremonia de cununie religioasă a fraților a fost oficiată de doi preoți gemeni – Reji și Roji. Asta, însă, nu e tot. Cununia s-a desfășurat la Biserica Sfântul Xavier, din cartierul Thrissur, Kerala.

wedding-twinsjpg-4.jpg.size.xxlarge.promo

O altă surpriză a acestei ceremonii este faptul că micuții care au dus verighetele și fetițele care au dus coșulețele de flori, s-au dovedit a fi și ei  gemeni aleși pe sprânceană. În total, 6 cupluri de gemeni au asistat la nuntă.

12239613_10208080451628504_122936370721076597_n (1)

Evident că atât mirii, cât și miresele, dar și micii asistenți au îmbrăcat ținute, coafuri și accesorii identice, trădând o simetrie aproape incredibilă în fotografiile de nuntă.

Clipul acestei nunți impresionante a fost încărcat pe Facebook acum câteva zile, adunând, până azi, peste 1,2 milioane de vizualizări.

Incredible Kerala Wedding::Grooms::Brides::Flower Girls:: Page Boys::Priests:: All TwinsRemarkable Indian Wedding in Kerala::Grooms twins:: Brides twins:: Flower Girls twins:: Page Boys twins:: Take your breath, the Priests are twins:: too!|Share this::|::Your friends will love to watch::|

Posted by Paul Raj on 9 Noiembrie 2015

Foto: Facebook

Distribuie articolul: