O cunoaștem din activitatea sa TV, de pe rețelele sociale, unde promovează activ bunele maniere și implementarea lor în viața de zi cu zi. Violeta Scrișu este însă și tânără antreprenoare, având o mică afacere pusă pe roate încă de la 20 de ani, dar și o activitate plenară în jurnalism și pe online. Ediția specială a interviurilor #FărăProtocol cu Dorin Galben în ajun de sărbători este cu iubita sa, Violeta Scrișu.

„Acesta este cel mai dificil interviu pe care l-am realizat vreodată, dar și cel mai important! În perioada sărbătorilor de iarnă am decis să fac o ediție specială a interviurilor #fărăprotocol și am invitat-o pe minunata Violeta Scrișu. Împlinim 6 ani de când suntem împreună și avem multe de spus.
Ea a povestit ce a simțit la vârsta de 10 ani, când mama sa a plecat peste hotare, în Italia, fiind nevoită să stea ascunsă câteva ore într-un camion care transporta armament. Violeta a mărturisit despre cum a pus pe roate propria afacere la doar 20 de ani. Totodată, a vorbit despre falsitatea și invidia oamenilor de la TV și spune, în premieră, de ce a plecat din televiziune. Pe lângă astea, am întrebat-o despre cursurile de dicție pe care le predă, popularitatea pe TikTok și cum reușește să promoveze acolo bunele maniere.
P.S. Evident c-am discutat despre dragoste, familie și relația noastră. Ea povestește cum ne-am cunoscut, cum ne-am maturizat împreună și pentru prima dată vorbim public despre CĂSĂTORIE. E un interviu mai neobișnuit, dar o să vă placă. Promit!”, a scris Dorina Galben pe pagina sa de Facebook.

Video: Youtube.com/GALBEN

Distribuie articolul: