Ieri, jurnalistul Dorin Galben a împlinit vârsta frumoasă de 30 de ani. Tânărul a primit multe felicitări și urări frumoase, pe profilurile lui de pe rețelele de socializare, însă, cea mai importantă surpriză a fost cea organizată de iubita lui, Violeta Scrișu.

Jurnalista Violeta Scrișu l-a impresionat pe Dorin, ea nu i-a permis să intre în ograda casei până la miezul nopții, pentru că i-a pregătit un picnic romantic, la clar de lună. Ea a fost prima care i-a urat „La mulți ani!” iubitului.

Picnicul organizat de Violeta a fost parcă rupt din poveste: a aranjat o păturică, a pus multe perne și lumânări, care au creat o atmosferă foarte romantică!

Și pe pagina ei de Instagram jurnalista i-a dedicat o postare iubitului: „Dragule, tot ce-ți doresc eu ție e ca după 30 de ani să-ți păstrezi entuziasmul și energia debordantă, pe care ai avut-o și până la această vârstă! Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită și împlinită! P.S. Dorine, analizează atent această fotografie! 🤪 Fix așa vreau să râdem, să ne simțim bine și să ne bucurăm de viață încă 60 de ani înainte! Te iubesc!

Dorin a primit cadou un ceas și multe accesorii, însă cadoul de bază a fost un MacBook Pro.

Azi fac 30 de ani. N-am organizat o mare petrecere. Nu e în firea mea. În schimb, am invitat la cină fetele mele: mama, sora și iubita. Am multe bucurii până la această vârstă, iar una dintre ele e că cele mai importante femei din viața mea sunt și foarte bune prietene. Vă mulțumesc tuturor pentru felicitări! Nici nu-mi imaginam că sunteți atât de mulți. Sunt onorat! Neapărat o să vă răspund fiecăruia în parte”, a scris Dorin pe pagina lui de Instagram.

El, împreună cu cele mai apropiate persoane din familie, a mers la un restaurant cu fițe, unde au servit o cină cu bucate exclusive.

Citește și: Jurnalista Violeta Scrișu și-a sărbătorit ziua de naștere în propriul câmp de levănțică. Dorin Galben: „Te iubesc!” (Video)

Foto: Instagram/ Dorin Galben/ Violeta Scrișu