O cunoaștem din activitatea sa de la TV și promovarea bunelor maniere pe rețelele sociale. Jurnalista și tânăra antreprenoare, Violeta Scrișu, și-a sărbătorit ziua de naștere în sânul familiei, împreună cu mama și sora sa, dar și iubitul său, Dorin Galben.

Violeta a avut parte dis-de-dimineață de un mic dejun romantic într-un câmp de levănțică aromat, unde familia a servit o cafeluță amară cu un tort dulce.

Jurnalistul Dorin Galben i-a transmis și un mesaj iubitei, în care își exprimă dragostea și admirația față de ea: „Frumoasă. Feminină. Fină. Manierată. Stilată. Creativă. Inteligentă. Unică. La mulți ani, @violeta_scrisu TE IUBESC!”

După o dimineață petrecută în câmpul aromat, ziua de naștere a continuat și seara, au servit cina la lumina lumânărilor, într-un restaurant din oraș.

„Astăzi este ziua mea de naștere și cel mai frumos cadou e faptul c-am reușit să iau dejunul în propriul lan de levănțică, la care am muncit timp de patru ani. Nu este nimic mai plăcut decât să vezi rodul muncii tale. Cu siguranță, aceste momente te încarcă cu energie și te motivează să-ți depășești limitele! Anul acesta vă aștept și pe voi în câmpul nostru cu levănțică. Acum punem la punct ultimele detalii și zilele viitoare vă vom anunța când deschidem sezonul și ce surprize vor fi acolo.

P.S. Mulțumesc mult pentru felicitări, aprecieri și curajul pe care mi-l oferiți! Vă îmbrățișez cu drag! ”, a scris Violeta Scrișu pe pagina sa de Instagram.

Jurnalista a împlinit vârsta frumoasă de 26 de ani și are multe vise și scopuri pe care abia urmează să le îndeplinească.

Foto: Instagram/ Dorin Galben/ Violeta Scrisu/ Carolina Scrisu