Jurnaliștii Dorin Galben și Violeta Scrișu trăiesc  de aproximativ șase ani o frumoasă poveste de dragoste. Ieri, jurnalistul a povestit celor 104 mii de urmăritori, cum se înțelege viitoarea lui soție cu mama sa și cât de importantă este pentru el ca relația între cele două femei să fie una bună.

Dorin a publicat o fotografie în care apare el, alături de cele mai importante două femei din viața lui și a mărturisit care este relația între ele.

„Mama și Violeta se întâlnesc rar, dar când se văd parcă-s cele mai bune prietene!

Nu știu dacă mulți băieți se gândesc la faptul ca iubita lor să găsească limbaj comun cu mama lor, dar pentru mine acest lucru a fost foarte important de la bun început. Din prima zi, de când a cunoscut-o, mama pur și simplu o adoră pe Violeta, iar Violeta are o atitudine minunată față de mama. Nu știu dacă e meritul meu aici, dar foarte mult mă bucur pentru asta și sunt sigur că așa va fi mereu.

P.S. Nimic nu te face mai fericit decât să știi că persoanele pe care le iubești se respectă și țin mult una la alta!”, a scris jurnalistul.

Cei doi deja plănuiesc și nunta, care deja o amână de mai mult timp din cauza pandemiei.

Citește și: Jurnalista Violeta Scrișu și-a sărbătorit ziua de naștere în propriul câmp de levănțică. Dorin Galben: „Te iubesc!” (Video)

Foto: Instagram/ Dorin Galben