Unul dintre cei mai populari influenceri din România, Dorian Popa, s-a lăudat pe Insta-story cu noua sa achiziție: un Mercedes EQC, negru, full eco. 

„A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e! Uite-o! Mânca-o-ar tata! Uite spatele ăsta ce frumos e! Și acum să vedeți interiorul. Ia vezi, tată!”, a spus Dorian Popa, într-un Insta-story, mândru tare de noua sa achiziție pe patru roți. Acest bolid de lux ajunge să coste între 85 și 90 de mii de euro.

Dorian are o slăbăciune pentru mașinile de lux și iubește să le colecteze, anul trecut și-a cumpărat alte trei autoturisme.

Vloggerul a ajuns să fie unul dintre cei mai plătiți influenceri din România. Pe pagina sa de Instagram are peste 2 milioane de urmăritori.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian, invitat la podcastul „Acasă la Cătălin Măruță”.

Foto: Instagram/ Dorian Popa 

Distribuie articolul: