Mama celebrului rapper rus, Timati, are un cont de Instagram unde este foarte activă, iar o parte din urmăritorii ei sunt chiar fanii interpretului. Aceasta face postări îm care apare Alisa (fiica lui Timati), Aliona Shishkova (fosta iubită a lui Timati și mama Alisei) și bineînțeles, rapperul. Recent ea a postat niște poze care au stârnit multe discuții în rândurile urmăritorilor ei, vezi mai jos despre ce este vorba.

Simona, mama lui Timati este în relații foarte bune cu Aliona Shishkova, se pare că o iubește din tot sufletul și o respectă mult. Aceasta postează des fotografii în care este surprinsă alături de Alisa, iar fanii apreciază relația dintre cele două. 

 

Aliona Shishkova și fiica ei, Alisa

Aliona Shishkova și fiica ei, Alisa

Recent însă, într-o postare de-a Simonei apare noua iubită a lui Timati, Anastasia Reshetova care, apropo, va deveni curând mamă. La această postare fanii au reacționat mai puțin prietenos, începând să o perceapă drept concurentă pentru mama Alisei. Aici Simona a simțit necesitatea de a interveni și a oferit câteva explicații într-un text mai lung, postat pe Instagram.

„Sunt destul de matură și-mi sunt cunoscute sentimentele prin care poate trece o femeie… dar există copii, iar aceștia mereu vor avea Tată și Mamă. Există Alisa și mama ei. Există Nastea și Timur. Sunt două istorii separate, dar vă asigur, că fiecare dintre aceste fete poate să conteze pe mine, atunci când este nevoie. Da, familia noastră se va mări, dar acest lucru nu înseamnă că cineva va fi exlus din familie. Nu există foste mame, sau foști tați, există oameni care lucrează asupra relației lor, chiar dacă această relație e în trecut. Noi toți învățăm să ne acceptăm reciproc, chiar dacă uneori este un lucru dificil…”, a scris mama lui Timati.

Timati, fiica lui, Alisa, și Anastasia Reshetova

Aceasta și-a încurajat urmăritorii să fie mai înțelepți și să privească mai larg asupra lucrurilor.

„Dragi urmăritori, să punem punct vorbelor din comentarii. Cei care aveți 16+, vă înțeleg poziția, dar cei care au 30+ trebuie să înțelegeți că viața nu este o poveste. Toți ne dorim fericire „odată și pentru totdeauna”, dar nu toți sunt pregătiți pentru asta… Dragii mei, viața etse diferită și relativă. Pe lângă cele 7 culori de bază, mai există mii de nuanțe. Nu există „bun” sau „rău”. Chiar și între „te iubesc” și „nu te iubesc” există o multitudine de aspecte. Mă strădui din tot sufletul ca în familia noastră să fie liniște și pace, din acest motiv nu voi plasa niciodată poze care ar putea să provoace cuiva durere”, continuă Simona.

Iar spre sfârșit Simona a punctat asupra părerii pe care o are despre noua iubită a lui Timati, Anastasia Reshetova.

„Iar acum, o să vă răspund la întrebarea care vă interesează foarte mult. Îmi iubesc prea mult copii, ca să nu le respect alegerile… Sper că aici se vor sfârși toate discuțiile și comparațiile. Vă mulțumesc pentru înțelegere și promit să vă țin la curent cu tot ce se întîmplă nou în familia noastră”, a încheiat Simona.

Timati, Simona și Alisa

Sursa: Spletnik.ru