Nu știi unde să mergi în acest weekend cu familia și copiii? Notează-ți că pe 27 și 28 mai curent, Circul din Chișinău invită, pe mic și mare, la „Sărbătoarea copilăriei”.

În arena mică vor evolua artiști de circ din țară și din Ucraina cu un program complex ce include numere de acrobații, jonglerie, echilibristică, reprezentații cu animale și mult umor oferit de Clovnul Vesel .

circul din chiisnauScenariul spectacolului de circ durează două ore în care publicul va primi doza maximă de bucurie și voie bună combinată cu emoții frumoase. Biletele pot fi procurate la casele Circului din Capitală. Costul unui bilet variază de la 150 până la 250 de lei, însă la procurarea a două bilete, pe al treilea îl primești la jumate de preț.

Pe durata stagiunii, din 19 mai și până în 18 iunie, spectacolele se vor desfășura în fiecare sâmbătă și duminică la orele 12.00 și 16.00. Bilete online pe iTicket.md

Precizăm ca redeschiderea oficială a Circului de Stat avut loc în data de 30 mai 2014, însă pentru public și artiști este pusă la dispoziție sala mică, acolo unde periodic au loc reprezentații de circ.

Vezi și: Acest weekend se petrece în familie! Vezi la ce evenimente poți marca „prezent”

Autor: Cristina Popescu, stagiară

Distribuie articolul: