Hollywoodul protestează împotriva președintelui american, cu o decizie simbolică. Primăria din West Hollywood a decis în urma unui vot unanim să ceară Camerei de Comerț a Hollywoodului să scoată steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame, din cauza acțiunilor președintelui american, care nu împărtășesc valorile hollywoodiene, ale regiunii, ale statului și ale întregii Americi.

Potrivit okmagazine.ro, decizia vine și în urma faptului că steaua lui Trump a devenit un loc al vandalismului și violenței, unde… miroase tot timpul a urină, fiindcă oamenii își manifestă în fel și chip nemulțumirea față de regimul Trump, vărsându-și năduful… și urina pe steaua politicianului.

Mai mult, pe 25 iulie, americanul Austin Clay a distrus cu un târnăcop steaua, sfârșind prin a fi arestat. Iar dezastrul provocat la locul cu pricina ar fi urmat să fie dat uitării, iar steaua să fie refăcută… Dar momentul n-avea cum să nu fie exploatat sub forma unui protest împotriva președintelui. De ce i s-ar mai reface steaua? Conflictul continuă, însă, din două motive: Walk of Fame nu se află în West Hollywood, astfel că cei de acolo nu au drept de decizie asupra zonei; iar Camera de Comerț a Hollywoodului are deja prevăzut în statut că nu poate scoate o stea din cauza presiunii publice.

Vezi și: Prima doamnă într-o ținută all white. Melania Trump este dezinvoltă și sexy (Foto)