Donalt Trump este președintele care, nu prea des, face complimente doamnelor. În timpul întâlnirii liderului de la Casa Albă cu președintele Franței, Emmanuel Macron, și cu soția acestuia, la Paris, acesta a complimentat-o pe Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, că este într-o formă bună.

Cu ocazia primei întâlniri oficiale dintre cuplurile prezidențiale din Franța și SUA, Trump s-a îndreptat către Brigitte Macron şi a gesticulat către Prima Doamnă a Franţei: „Ești într-o formă atît de bună”, a spus Trump, înainte de a repeta observaţia soţului acesteia. “Minunată”, a mai declarat preşedintele american.

macr

Brigitte Macron a fost profesoara de liceu a lui Macron, iar relaţia celor doi a atras atenţia din cauza diferenţei semnificative de vârstă. Cu toate acestea, feministele şi preşedintele Macron au denunţat această fixaţie ca fiind sexistă, argumentând că nimeni nu ar clipi dacă ar fi vorba de un bărbat mai în vârstă decât soţia sa.

Diferenţa de vârstă dintre soţii Macron e identică cu cea dintre Donald şi Melania Trump, care petrec două zile la Paris pentru a sărbători Ziua Bastiliei.

Sursa: youtube.com, unimedia.info, libertatea.ro