Tragedie în familia unui cunoscut violonist de la noi. Cristina, fiica de 20 de ani a viortuozului Oleg Vitliuc, s-a stins din viață ieri, într-un cumplit accident rutier. Familia instrumentistului este zdrobită de durere, iar cei care au cunoscut-o pe fată, nu pot să înțeleagă cum de s-a putut întâmpla acest lucru.

Oleg Vitliu, viorist

Oleg Vitliuc, violonist

„…Această săptămână a început trist de tot. Cristina, fiica de 20 de ani a extraordinarului violonist Oleg Vitliuc s-a stins într-un dramatic accident rutier. E greu să ne imaginăm CE e acum în sufletele părinţilor acestei flori care nu va mai da rod… acestui vis frumos spulberat într-o clipă nefastă… În aceste momente suntem alături cu sufletul de bunul nostru prieten şi coleg, Oleg Vitliuc, de membrii familiei sale distruse de durere… Şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să le dea puteri să treacă peste această cumpănă grea. Iar pe Cristina – Dumnezeu s-o odihnească în Grădina Edenului, unde cei drepţi se odihnesc!”, a scris prezentatorul Andrei Porubin pe contul său de Facebook.

„Sincere condoleanțe familiei Vitliuc, îndurerate pentru pierderea incomensurabilă pe care au suferit-o. În astfel de momente cuvintele ar fi de prisos… Suntem cu gândul și cu sufletul alături…”, a notat interpreta Cristina Scarlat.

„În aceste zile de sfârșit de toamnă vioara Maestrului, bunului meu prieten și coleg Oleg Vitliuc plânge de durere. Ce poate fi mai dureros, mai tragic decât atunci când un parinte își pierde copilul. Să te aibă Dumnezeu în pază, Cristina, acolo în lumea celor drepți. Plânge lăutarul, plânge vioara lui”, a scris interpretul Laurențiu Popescu.

Cristina Vitliuc

 

„Mai mare durere și gol în suflet nu există atunci când îți pierzi propriul copil! Sincere condoleanțe maestrului Oleg Vitliuc și familiei acestuia pentru fiica Cristina, care va fi petrecută astăzi pe ultimul drum. Colegii de breaslă le doresc multă putere și răbdare părinților, să treacă peste acest moment nefast din viața lor. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a notat pe Facebook Corina Țepeș.

cristinaPrietenii fetei sunt și ei profund îndurerați, nu contenesc să își exprime sentimentele amare în urma decesului pe pagina de facebook a Cristinei, plină de amintiri și fotografii cu colegii de școală sau amicii ei. Cu toții plâng de durere și declară că fata era plină de viață, optimistă și fericită.

Potrivit informației prezentate de Poliţia municipală, astăzi la şedinţa Primăriei, accidentul cu sfârșit tragic a avut loc ieri, în jurul orei 17:00. Două tinere de 21 și, respectiv, 20 de ani, au murit după ce au fost lovite de un Mercedes pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei, notează Moldova.org. De menționat că fetele traversau strada neregulamentar.

Conform apropiaților, trupul tinerei va fi depus mâine la Biserica Sfântul Dumitru, urmând ulterior să fie înmormântată în aceeași zi.

Foto: NorocMedia, facebook.com/cristina.vitliuc

Distribuie articolul: