Artista este foarte mândră de fetița sa și, la fel ca orice părinte și-ar dori ca copilul ei să nu se grăbeasca să crească. Cu toate acestea, Doina Sulat o susține în toate pornirile pe fiica sa, Nicoleta.
Contactată de EA.MD, Doina ne-a povestit câte ceva despre cum își petrece vacanța de vară adolescenta. „ În aceasta vară, Nicoleta a fost pentru câteva zile la o tabără creștină. Este fată mare deja și mă ajută prin gospodărie și casă.
Recent a fost ziua mea de naștere, iar pentru a-mi face o surpriză, fetița a strâns tot anul bani, făra ca cineva să știe despre asta.”
„Obișnuim să mergem împreună la biserică, să ne plimbăm prin parc și să citim cărți împreună. Mă bucur că este pasionată de muzică și exersează la pian.”.
Cu un pic de tristețe, Doina recunoaște că Nicoleta nu mai dorește să poarte cosițe și ca orice fetiță de vârsta ei se interesează de modă: „Cu vârsta au apărut și alte interese ca de exemplu hainele, cum să nu dea greș și să fie în trend, deși, îmi place că uneori se mai joacă cu jucăriile pe care le-a adunat în copilărie.”.
Interpreta Doina Sulac și fiica sa, Nicoleta, în vârstă de 13 ani, au o relație mamă-fiică foarte specială și își petrec mai tot timpul liber împreună.

Distribuie articolul: