Jurnalista Doina Danielean a căzut pradă a unor „piramide”, afaceri MLM. Ba mai mult și-a atras și amicii în această activitate dubioasă.

Doina a povestit că există o sumedenie de servicii și lucruri pe care nu le-ar promova nici în ruptul capului, în special afacerile MLM. Câțiva ani în urmă, Danielean a avut nenorocul să cadă pradă acestor piramide, chiar și-a implicat și uni prieteni. Ca consecință, fiecare a avut de pierdut sute de euro.

„Acum se promovează tot felul de MLM-uri. Eu niciodată nu o să promovez un MLM! Pentru că eu mi-am târâit în 2016 prietenii într-un MLM de călătorii și noi așa și nu am călătorit. Apropo, prieteni, eu tare vreau să ne strângem, cei care ne-am strâns în piramida ceea afurisită în 2016, să ne strângem să ne ducem într-o călătorie prin Moldova. Eu mă simt vinovată până în ziua de azi că oamenii au plătit 200 de euro și au intrat sub mine în piramida ceea„, a povestit Doina Danielean.

Doina este de părerea că anume aceste tipuri de afecțiuni sunt cele mai promovate acum, fără să dea nume celor care o fac.

„Eu le văd, eu le înțeleg, eu știu cum funcționează ele și eu știu că la un moment dat omul cela o să se ardă și o să se simtă așa cum mă simt eu acum, vinovată față de oamenii pe care i-am târâit în piramida ceea, că ei o să călătorească, o să devină o gașcă. Ei chiar au devenit o gașcă, dar era o piramidă, care s-a risipit. Vârful a luat toți banii, iar ăștia de jos au stat și au dat din buze”

Distribuie articolul: