Apariția îndrăzneață a Doinei Ciobanu la British Fashion Awards 2018. Moldoveanca și-a arătat pătrățelele de pe abdomen și s-a remarcat printr-un machiaj futuristic.

Bloggerița de modă Doina Ciobanu este nelipsită de la cele mai importante evenimente fashion, mai ales când vine vorba de cel mai important eveniment de modă al anului din Marea Britanie, British Fashion Awards 2018.

Moldoveanca a renunțat la ținutele clasice și elegante, optând pentru un look nonconformist care a evidențiat-o din mulțime. Aceasta a purtat un set din două culori: negru și camel, care era compus dintr-o fustă în formă de A până la gleznă și un crop top cu mânecile oversize, dar care abia de-i acoperea sânii, lăsându-i la vedere abdomenul de fier. Pe post de accesorii bloggerița a optat pentru o gentuță mini care i se potrivea perfect și sandale cu barete fine, care i-a completat perfect look-ul.

Un alt detaliu important al ținutei a fost machiajul deosebit, adoptat de Doina. Aceasta a optat pentru un makeup futuristic, care poate fi catalogat drept afrotribal modern, ce a avut continuare pe gât și pe abdomenul tinerei. Acesta, indubitabil, a scos-o din anonimat pe moldoveancă.

Doina Ciobanu a demonstrat încă o dată că are o viziune inovativă despre modă, fapt care a propulsat-o în rândurile fashion influencerilor de top.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Moldoveanca Doina Ciobanu, prezentă pe covorul verde la Green Carpet Awards. Bloggerița a avut una dintre cele mai sexy apariții (Video)