Jurnalista și specialistă în PR, Doina Cernavca, cunoscută pentru proiectele sale caritabile, a fost prima soție și managerul cântărețului Adrian Ursu. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2009, divorțând la un an și jumătate de la eveniment. Despre motivele divorțului și relația lor ulterioară, niciunul nu a vorbit public până acum. Într-un interviu cu Dorin Galben, Doina a rupt tăcerea. 

Conform femeii totul a pornit de la o relație de prietenie și colaborare profesională. Nivelul lor de înțelegere i-a convins că pot avea o altfel de relație, culminând cu o cerere în căsătorie în mașină. A urmat rapid și nunta, unde invitații n-au știut cine este alesul miresei. Oastea mirelui a primit, de asemenea, invitații la nuntă fără a-i dezvălui numele miresei. După un an și jumătate împreună, Adrian Ursu a comunicat ceva la care ea nu se aștepta deloc.

„El m-a părăsit spunându-mi că nu poate să trăiască cu mine o viață înainte, pentru că nu mă iubește. Dacă să vorbesc acum, normal că nu l-am înțeles. Cum să nu iubești un om, după o perioadă, o nuntă, după tot ce s-a întâmplat”, a spus Doina Cernavca.


Fosta soție a lui Ursu a recunoscut că nu a dorit deloc divorțul și chiar a încercat să-l convingă să rămână, dar nu a reușit.

„Atunci am început să-l urăsc atât de tare, dar atât de tare, încât nu pot să îți explic prin cuvinte toată ura pe care o aveam doar pentru un om, pentru el. Am încercat în diverse moduri să-l conving să rămână, să mai încercăm odată, dar nu a fost să fie”, a mai adăugat aceasta.

După șapte ani, sentimentul de ură a dispărut complet. Cernavca a relatat că fostul soț i-a blocat mașina cu a lui. Cei doi au stat de vorbă mai bine de trei ore, așa cum obișnuiau în vremurile când erau prieteni. În acel moment, ea l-a iertat și i-a comunicat acest lucru.

Adrian Ursu s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu Irina Negară, iar aceștia au o fetiță numită Maria-Andreea. Doina Cernavca are și ea o fiică pe nume Maria, însă ține relația cu aceasta departe de ochii lumii.