Ne bucură că, în contextul migrației tot mai multor artiști basarabeni în România, la Chișinău continuă să apară noi trupe. „Colibri” - un proiect lansat chiar astăzi de către doi tineri de 18 ani, care își prezintă piesa de debut - „Ora Zece”. Produsul muzical conține un clip semnat chiar de către unul din membrii trupei!

Faceți cunoștință cu Eugeniu Gulica – chitarist în proiectul SX Brothers și talentatul Romeo Ulunț – doi băieți care au câte 18 ani și au simțit că a venit timpul să-și unească talentele într-un proiect muzical.

vd

Trupa lansată de băieți se numește „Colibri” și se vrea a fi un proiect unic în industria muzicală autohtonă. „Ora Zece” – piesa de debut a tinerilor, abordează iubirea și mai ales sentimentul de îndrăgostire, care îi este sortit fiecărui om.

Videoclipul, în care rolul îndrăgostitului este jucat de către Victor Zucker, are de astăzi și un clip oficial, filmat și montat de către Eugeniu Gulica.

18403992_826830287469356_5845751246148259126_o

„Piesa este despre amintiri. Nu vrem să dăm o explicație anumită a cîntecului, deoarece fiecare ascultător o interpretează în felul său. Eu m-am ocupat mai mult de melodia piesei la chitară, la scrierea versurilor m-a ajutat un băiat foarte talentat pe nume Ion Zubco. Cât despre videoclip, la crearea sa ne-a ajutat redacția „Abraziv”, care ne-au oferit o cameră pentru filmări. Romeo s-a ocupat mai mult de voce și idei pentru a face piesa să sune mai captivant și de a-i reda ascultătorului mesajul în întreaga s-a formă”, a mărturisit tânărul, pentru EA.md.

Admirați și voi produsul muncii acestor tineri:

Foto: arhiva personală

Distribuie articolul: